Únor 202320.03.2023

Krajský přebor, Rýmařov 11-12.2.2023

Sobotního závodu klasickou technikou se zúčastnilo 18 našich závodníků a titul přeborníka MSLkraje vybojovali - Mitrenga a Halabrin, stříbrný byl Pindur a bronz do Lomné dovezli: Suszková, Kowolowski a Sihelníková B.

Nedělní závod volnou technikou absolvovalo pouze 8 st. žáků a na pódium dosáhli opět: Halabrín - zlato a Pindur s Halabrínovou Klárou  - stříbro.

Beskydská lyže, Mosty u Jabl. – 18.2.2023

Na tradiční závod vyrazila většina našich závodníků. Závodní tratě v Mostech u Jablunkova byly dobře připraveny a naši sportovci byli na stupních vidět. Zlato vybojovali: Suszková, Nogły, Pindurová a Halabrín, stříbro: Przywara T., Sihelníková B., Suszka, Halabrínová a Mitrenga, bronz: Cieslar,Kawuloková a Pindur.

Dolní Lomná, memoriál im. B.Procnera – 19.2.2023

Po sobotním závodě jsme se všichni setkali v Dolní Lomné. Počasí nám nepřálo a závod probíhal v dešti. Na startu se postavilo 21 našich oddílových sportovců a dalo by se říci, že si medaile rozdělili. Po závodě jsme si v teple pochutnali na koblížku a čaji a ti nejlepší poskytli rozhovor pro českou televizi.

Bedřichov, MČR žáků 25.-26.2.2023

Mistrovství se původně mělo konat na Božím Daru, ale bohužel sněhové podmínky to nedovolily…proto závod byl přeložen do Bedřichova. Všichni jsme se tak po prvé ocitli v samotném srdci Jizerské 50 J

Náš oddíl postavil na start 8 st. žáků a ti si vedli dobře. Největší ,,peckou“ bylo 6. místo, které vybojoval Roman Halabrin a při ceremoniálu si užil rozšířené pódium. Velké Gratulace. Na nedělním programu byl závod štafet. Dá se říci, že se přepsaly dějiny, protože náš klub sestavil dvě oddílové štafety dívek a jedničková štafeta z 34  štafet vybojovala velmi pěkné 21. místo. Kluci bojovali v kombinované štafetě a podali neskutečný výkon, kdy s 26 místa se propracovali na konečnou 11. příčku. Velké gratulace!!

Zjazd Gwiaździsty, Kubalonka 4.3.2023

Počasí jako z pohádky a nádherně upravené trasy, to byl letošní Zjazd, který se po prvé konal na Kubalonce. Naši sportovci stejně jako na Beskydské lyži si podělili ty nejcennější kovy a právem si dovezli domů spoustu medailí.

 

 

Nové Město na Moravě, ČP žáků – 11-12.3.2023

Na ČP a nedělní MČR v sprintech jsme na vysočinu vyrazili bez Romana a Viktora. O body v řebříčku bojovaly: Halabrínová, Kawuloková, Pindurová, Křístková, Roženková a Waclawková. Byl to víkend, kde děvčata sbíraly zkušenosti. Nejlepšího výsledku dosáhla ve sprintech Halabrínová a to 29. místo. Tímto víkendem nám skončila zimní sezóna, což se závodů v ČR týče. Někteří si ještě zajedou dva závody v zahraničí a tím uděláme tlustou čáru za zimou.

nejnovějšíaktuality

  • 02duben

    Parádní závěr sezóny

    admin webu

    Horní Mísečky 8. - 9.3.2024, Český Pohár Do Krkonoš jsme vyrazili s pětici starších žáků. ...

  • 01duben

    Zimní sezona 2023/2024

    admin webu

    První běžkování jsme si letos užili v domácích podmínkách na lomňanské cyklostezce. Zima ...