Zahájení letní sezóny21.06.2017

První trénink

Jako každoročně i letos sportovci z TJ Dolní Lomná zahájili novou sezónu dne 1.5.2017.  V početném množství sportovců, rodičů a členů TJ nejprve jsme zdolali vrchol Kozubové a pak rychlým krokem jsme se přemístili k PZKO v Dolní Lomné. Tam jsme se posilnili výbornou jarní vaječinou a přemístili se do budovy na Valnou hromadu k 50-tému výročí založení naši TJ.

Po hodinovém hodnocení činnosti a vzpomínání na ty dlouhá krásná léta naši činnosti nás čekalo příjemné překvapení, které nám připravili Kantorovi.

Byla to opravdu výborná rojberka a opět u chutného jídla a pivka jsme pokračovali v diskusi kolem činnosti v našem sportovním oddíle.

Další letošní akcí bylo setkání sportovců našeho kraje s reprezentanty běžeckého lyžování v Rýmařově. Setkání se zúčastnila pouze vybraná část sportovců a akci hodnotili  velmi pozitivně. Účelem bylo sportovce motivovat a přiblížit tento krásný sport. Myslím si, že většinu sportovců to ,,nakoplo“ do nové sezóny a tu zahájili s velmi pozitivním přístupem a chutí….:-)

Ve dnech 5.-9.7.2017 nás čeká letní soustředění ve Velkých Karlovicích, kde dáme tělu pořádně zabrat. Prostředí je tam překrásné, Beskydy, Javorníky, cyklostezka údolím řeky Bečvy….bazén….už se moc těšíme!

GALERIE

nejnovějšíaktuality