Český pohár - výsledky 201720.03.2017

11-12.2.2017 ČP dorostu – Jilemnice, výborného úspěchu dosáhl opět Solowski, ve sprintech volnou technikou skončil po pádu šestý! Jeho kolegyně Kawuloková vybojovala pěkné 22. místo. Druhý den ve skiatlonu se Solowskému moc nedařilo, se zdravotními problémy jen tak závod dokončil. Kawuloková oproti sprintům si polepšila a skončila 19.

 

17.-19.2. 2017 MČR st.žáků – Nové Město Na Moravě, náš oddíl reprezentovali tři starší žáci – Tyl, Rusnoková a Szotkowská. Nejlepších umístění dosáhla Rusnoková, která v pátečním sprintu byla 26, v sobotní klasice vybojovala 23. místo a v nedělní krajské štafetě s děvčaty s SKI Mosty a Rýmařova velice pěkné 9.místo.

 

Jizerská ,,50“ – 18.-19.2 2017, ve stejný víkend se v Krkonoších konal velice populární dálkový běh, kterého se zúčastnila čtveřice našich bývalých sportovců: Petr Sikora, Pavel Czeczotka, Robin Sikora a Jan Lysek. V sobotních sprintech soupaží si výborně vedl Robin a vybojoval 12.místo, jeho kolega Honza byl 15! Gratulace!

Hlavní závod se jel v neděli. Opět se nejvíce dařilo Robinovi, který v absolutním pořadí získal 101.místo a ve své věkové kategorii to bylo 77.místo. Mezi námi sportovci se říká, že do stovky jezdí elita a jsem ráda, že mezi ně patří i náš lomňanský závodník.

 

4.-5.3.2017 Hledáme nové talenty – Jablonec n.N., na tento poslední závod v sezóně jsme vyrazili s pěticí sportovců. Doprovázela nás i spousta rodičů, takže o skvělou atmosféru bylo postaráno. Klasický závod nejlépe zvládl Kantor a dojel 10, Rusnoková 18, Kawuloková 27 a Tomanková 21. Tyl jel závod po nemoci, tak se mu nepodařilo vybojovat lepší umístění. V neděli se jely obratnostní závody volnou technikou. Naši sportovci bojovali skvěle, ale do top desítky se nikomu nepodařilo prosadit.

Letošní zima nám co se týče sněhových podmínek přála. Bohužel většina sportovců bojovala s chřipkou a to se projevilo na výsledcích. Celkově hodnotíme letošní sezónu velice pozitivně. Rovněž náš kolektiv se rozšíří o nové adepty na závodníky a o to nám jde, aby sportovalo co nejvíce dětí.

Děkujeme všem, kteří se na našich výsledcích podíleli a těšíme se na novou sezónu, kterou zahájíme začátkem května.

nejnovějšíaktuality