Letní příprava na sezónu 201629.10.2016

Jak je u nás dobrým zvykem přípravu na sezónu jsme zahájili v měsíci květnu. Tréninky přípravky vedl p.Waclawek J., žáky připravovala B. Kluzová a Tobiáš trénoval v speciálním týmu s Robinem pod vedením p.Nogola. Příprava byla různorodá: turistika, běh, kolo, imitace s holemi, kolečkové, posilování…..Velkým přínosem bylo velmi vydařené soustředění v Jeseníkách – Ramzová. Naši sportovci se zúčastnili tradičního běhu na Kozubovou (Český Pohár), dorostenci série závodů na kolečkových lyžích. …mimo jiné ve výjezdu na Praděd dorostenec T. Solowski vybojoval skvělé 2.místo! Dalšími skvělými závody byl Pohár Polska, kde Kawuloková Z. získala 8.místo a T. Solowski byl sedmý a čtvrtý.

Velkým přínosem byl seminář s norským reprezentačním trenérem – Trondem Nystadem, kterého se zúčastnila naše trenérka.

V září jsme se zúčastnili přespolních běhů v Lomné, Nýdku, Mostech a krajského přeboru ve Veřovicích, kde se nám opravdu dařilo.

Nyní, během celého listopadu, budeme trénovat v domácích podmínkách a začátkem prosince bychom rádi vyrazili na první sníh. Doufáme, že příprava směřovala dobrým směrem a že Vás opět potěšíme našimi výkony nejen na krajské úrovni, ale i na té republikové.

Pár fotek si můžete prohlédnout v naší galerii.
 

nejnovějšíaktuality