Soustředění Ramzová06.07.2016

Ve dnech 2.- 6.7. naši sportovci vyrazili do Jeseníků, aby završili přípravu v oblasti objemových tréninků. Počasí nám přálo a členitost s převýšením okolních hor nám doslova sedla.
V sobotu jsme po příjezdu zdolali trasu Ramzová - Paprsek. Nedělní trasa vedla kolem lanovky Čerňava na Šerák,  st.žáci a dorost dorazili na Keprník, dorost běžel na Vozku a zpět. Pondělní túra vedla z Ramzové přes Klín na Smrk a dále kolem Tří studniček na Lví horu a zpět. Terén nebyl náročný a tak počáteční převýšení jsme lehce zdolali pomocí běžeckých holí a dále ti starší pokračovali lehkým během. Dorost a st. žáci  vyrazili na večer na kolečkové lyže lehce se rozjezdit. V úterý byl opět naplánovaný výstup na Šerák, tentokrát ,,po modré“ kolem Obřích skal. Odměnou po čtvrtém dni tréninku byl relax v jesenickém bazénu a krátká návštěva lázní.
Středa – den odjezdu. Ráno jsme sbalili a cestou domů jsme zaparkovali auta na Videlském sedlu a zašli - někteří zaběhli - se pokochat výhledem z letního Pradědu. Zdolat počáteční převýšení bylo náročné a tak ti nejmenší využili občerstvení na Švýcárně a návratem do Videl ukončili skvělé soustředění.
Bylo super!

 

nejnovějšíaktuality