ČP a finále HNT – Horní Mísečky 5.-6.3.201606.03.2016

Poslední závody v sezóně se našim sportovcům vydařily. Za nádherného slunečného počasí a velmi příznivých sněhových podmínek v sobotním závodě nejlepšího výsledku dosáhla Kawuloková Teresa a to 12.místo klasickou technikou. Její sestra Zuzana za velmi silné konkurence vybojovala 19.místo. Nedělní obratnostní závod volnou technikou naopak si užila Zuzka a vybojovala nádherné 10.místo. Závodů se zúčastnili i Jarek Lysek a Zuzka Rusnok, kterým se nepodařilo prosadit na přední pozice.

 

Istebnianski bruclik – Kubalonka, dne 6.3.2016

Naši nejmladší sportovci a dorost ve stejné době bojovali o nejlepší výsledky na velice známém a oblíbeném mezinárodním závodě na Kubalonce v Polsku. A boj to byl úspěšný! Zlaté poháry do Lomné dovezli: T. Solowski, D. Kantor a E. Tomanková, druhá byla J. Kantorová a bronzová E. Waclawková. Gratulujeme!

 

Letošní sezóna je u konce a před námi poslední tréninky…. Přes nepříznivé  sněhové podmínky se trenéři i sportovci s letošní sezónou poprali jak se patří. Stačí vzpomenout čtyři tituly Přeborník MSL kraje, umístění Kawulokové Z.na republikových závodech (10.,12.místo…) a rovněž 12. místo její sestry Teresy…dorost to měl mnohem těžší a většinou bojoval o umístění v první dvacítce. Nejčastěji se to dařilo T. Solowskému, V. Nieslanikovi se to podařilo v sprintech.

Je tu závěr sezóny a my se už teď těšíme na tu příští…..

 

nejnovějšíaktuality