Leden 202312.02.2023

Letošní zima si s příchodem trochu posečkala, proto některé závody byly přesunuty až na únor. Rovněž termín 7. ledna, kdy náš oddíl měl pořádat Krajský přebor, byl zrušen.

Za sněhem jsme 14. ledna vyrazili do krásného areálu v Klikuszowej – Polsko, celodenní trénink nám prospěl a dva tréninky na sněhu jsme si užili.

Teprve první závody, na které jsme vyrazili, byly za kopcem na Kubalonce. Dne 28.1.2023 se konal charitativní běh. Volnou technikou Roman Halabrin vybojoval vynikající 3.místo. Na sobotní závody jsme vyrazili pouze se 7 závodníky a ve větším počtu a to 18-ti sportovců jsme bojovali v neděli. Dne 29.1.2023 se na Kubalonce jel Pohár Wisly klasickou technikou. Nejlepšího umístění dosáhl opět Roman Halabrin, kdy protnutím cílové pásky skončil na 3.místě – pouze o 2 setiny sec na druhou pozici.

Určitě je zapotřebí pochválit všechny naše sportovce, kteří se umístili v TOP desítce: Sihelniková Bára 5.místo, Sihelniková Adéla 10.místo, Cieślar Marek 8.místo, Przywara Tymoteusz 10.místo, Halabrinová Klára 10.místo.

Hledáme nové talenty – 4-5.2.2023 Vimperk, na Šumavu vyrazily trenérky Kluzová a Podešva se sedmi závodníky: Nogły Joanna, Sihelníková Bára a Adéla, Podešva Klaudia, Suszka Jiří, Kowolowski Viktor a Mitrenga Samuel. V sobotním a nedělním závodě klasicky jsme porovnali síly s celou republikou. Nejlepšího umístění dosáhl Samuel a to v sobotu 24 a v neděli 15 místem. Byla to dobrá zkušenost a taky jsme dali o sobě vědět, že tady v Beskydech se trénuje J

Tutéž neděli se konal 5.2.2012 Istebnianski Bruclik – Kubalonka, závodu se zúčastnilo 13 sportovců. Zá krásného mrazivého počasí si pro suverénní první místo dojel Roman Halabrin, druhé místo vybojoval Viktor Pindur. Velká gratulace!!

 

nejnovějšíaktuality

  • 02duben

    Parádní závěr sezóny

    admin webu

    Horní Mísečky 8. - 9.3.2024, Český Pohár Do Krkonoš jsme vyrazili s pětici starších žáků. ...

  • 01duben

    Zimní sezona 2023/2024

    admin webu

    První běžkování jsme si letos užili v domácích podmínkách na lomňanské cyklostezce. Zima ...