Krásný závěr sezóny v TJ Dolní Lomná14.03.2022

Sezóna se pomalu blíží ke svému závěru. Starší žáci vyrazili na poslední Český Pohár do Jablonce nad Nisou ve dnech 11-13.3. Team ve složení Jochymek, Kantorová, Sikorová, Waclawková a Křístková odjel s cílem získat cenné body do hodnocení SPS. Zda se jim to povedlo uvidíme začátkem nové sezóny, až SLČR přepočítá všechny závody a zveřejní vyhodnocení. Nejlepšího výsledku dosáhla v klasickém závodě s hromadným startem Kantorová a získala pro náš oddíl 24. místo.

 

 Mistrovství Slovenska 2022

Tento skvělý závod měl být tečkou za celou náročnou sezónou – a taky že BYL!!

Na Slovensko trenérky Kluzová a Podešva vyrazily se skupinou 15 závodníků. Za nádherného slunečného počasí jsme porovnali síly s závodníky ze Slovenska, Polska a Česka. Roman Halabrin vybojoval zlato, Damian Kantor stříbro a Małgorzata  Szotkowská bronz!

Výsledky celkově:

Szotkowská M. 3.místo, Kantor D. 2.místo, Kawulok R. 8.místo, Jochymek L. 10.místo, Kantorová J. 8.místo, Sikora Agata 5. místo, Waclawková W. 11.místo, Podešva K. 19.místo, Sihelníková B. 22.místo, Halabrinová K. 9.místo, Kawuloková K. 22.místo, Pindurová A. 17.místo, Halabrin R. 1.místo, Waclawková E. 11.místo, Křístková K. 16.místo.

Na závodech nás doprovázeli I někteří rodiče a díky tomu kolem tratí znělo stadiónem hlasité povzbuzování. Byl to velmi krásný závěr letošní náročné sezóny.

nejnovějšíaktuality