ÚNOR 202001.03.2020

Po zimní olympiádě se naši závodníci účastnili regionálních závodů jako je Beskydská lyže a populární Zjazd Gwiaździsty. Dne 15.2.2020 vyrazila malá skupina  do Ostravy na City cross sprinty. Medaili vybojovali: Kantor Damian stříbro, Tomanek Ema bronz…ostatní se v silné konkurenci vesměs umístili těsně pod stupněmi vítězů. Nezapomenutelným zážitkem bylo představení vlajek zúčastněných států našimi sportovci.

 

28.2-1.3. Mistrovství ČR – Horní Mísečky. Mistrovství se zúčastnilo 8 závodníků. V pátečním sprintu se nejvíc dařilo Szotkowské M., která se do TOP desítky probojovala skvělým 9. místem. Rovněž Kantorovi D. se podařilo vybojovat výborné 15.místo. S výsledky sobotního klasického běhu byl spokojený pouze Kantor, který vybojoval velmi pěkné 17.místo.

V neděli byly na programu štafety a stíhačka kategorie U15. Naše oddílová štafeta Kantor, Sikora, Jochymek nás svým výkonem pěkně vyhecovala a po nádherném boji to bylo velmi dobré 14. místo. Ve stíhačce se dařilo Szotkowské M., která zajela moc pěkný závod a předstihla 11 soupeřek a s 18.místem byla velmi spokojena.

nejnovějšíaktuality

  • 02duben

    Parádní závěr sezóny

    admin webu

    Horní Mísečky 8. - 9.3.2024, Český Pohár Do Krkonoš jsme vyrazili s pětici starších žáků. ...

  • 01duben

    Zimní sezona 2023/2024

    admin webu

    První běžkování jsme si letos užili v domácích podmínkách na lomňanské cyklostezce. Zima ...